lördag, april 16, 2011

Kattpromenad - Cat Walk

Idag har Lisa och jag varit på en kort promenad. Jag är grymt imponerad över att hon accepterar en väst med koppel och att gå ute. Lisa är troligen född 2004 och har alltid varit innekatt...tänk er skillnaden. Hon sover nu...Bilden visar västen jag köpte hos Swecat.com och bilden är lånad där. Lisas väst är svart... Today Lisa and me was out for a short walk. I am soo impressed that she accept to wear a waistcoat w a leash. Lisa was probably born in 2004 and has before always been an indoor-cat...what a difference for her. She is now sleeping... The photo shows the waistcoat I bought at Swecat.com and I borrowed the pix there. Lisa´s waistcoat is black

2 kommentarer:

Mormor S sa...

Hej StickLena
Vilka gulliga katter du har. Jag ser också en vit katt på en bild och vi har en som ser ut precis som din. Han har flyttat hit från grannen för många år sen och här har han blivit kvar.

Visst blir man arg och sur över att småaffärerna inte kan vara kvar när stormarknaderna tar över. I den här kommunen som jag bor i sa dom ifrån från många år sedan att det inte skulle finnas några stormarknaden i Staden (Lindesberg) som finns inom kommunen. Faktiskt har det inte blivit några stormarknader heller. Det är bara det att många åker till Örebro och handlar på deras stormarknader som finns där.
Jag har inte varit till Örebro på åtskilliga år och handlat. Jag vill gynna de affärer som finns på orten så länge det går.

Jag önskar dig en Göad och Trevlig Påsk.
Hälsningar Siv

Salikons sa...

Hej
Det låter jättebra att du är nöjd med ditt köp och att Lisa tycker om västen. Önskar er många sköna promenader i framtiden.

med vänlig hälsning
Katrin
Ägare Swecat