onsdag, maj 04, 2011

Ingen kamera - No camera

Har kollat med Canons tekniksupport och förstått att min trogna kamrat Canon IXUS 430 behöver gå till de sälla jaktmarkerna. Det känns inte alls bra, den är lätt att använda och min demens gör att ny kunskap nästan studsar i stället för att fastna. Har börjat kolla på ersättare och det blir nog en till Canon, har haft det märket sedan instamatic-tiden=Kodak kamera. När det gäller stickning, så har jag börjat sticka tvättlappar (till mig) av dubbelt tunnt bomullsgarn. Nu är en i trist mörkgrön och nästan limegrönt på stickorna. Den mörkgröna gör sig mycket bra i det sällskapet! I have been in contact with the Canon technical support and understood that my mate Canon IXUS 430 has to leave me. I don´t like this at all, this camera is easy to use and due to that I am demented new facts rather bounce than stay put. Has started to look for a replacement camera and it´s likely to be another Canon, since the instamatic time=Kodak my camera has always been a Canon one. When it comes to knitting I have started to knit me washing cloths from two threads of thin cotton. Now I have a cloth in dark dull green together with lime. The lime really made the dark green come alive!

2 kommentarer:

Margita sa...

Kul att det är fler än jag som har fabrik min mössperiod är över.

Mormor S sa...

Hej
Vad kul att du stickar tvättlappar.
Förra året var det många som stickade disktrasor och jag skulle ju börja jag också tyckte jag. Det blev bara en men jag kanske tar nya tag igen.

Jag bor inte i Lindesberg utan i Storå. Det ligger ca 18 kilometer från Lindesberg. Där har vi bott i alldeles för många år men nu är vi så gamla så vi blir nog kvar här.

Jag har jobbat i Lindesberg i nästan hela mitt liv men nu är jag pensionär och väldigt lat. Jag var pedant en gång i tiden men nu blir det dåligt med städningen.

Ha en bra kväll
Hälsningar Siv