onsdag, mars 09, 2011

Ny katt på väg - New cat will arrive

Min son har tingat en katt åt mig. Hon heter Lisa och har överlevt två mattar. Jag blir alltså hennes 3e matte, och för att hon ska slippa ytterliga flyttar hoppas jag att hon dör före mig. Ingen vet när hon är född, men det mesta tyder på 6-7 år. Jag föredrar en äldre katt, orkar inte med en som är pigg och lekfull. My son has booked a cat for me. Her name is Lisa and has survived two "mums", so I will become her 3rd. I do hope Lisa will die before I do, another home is too much for a cat. Nobody knows when she was born, but a good guess is 6-7 years. I prefer old cat, as my energy is not enough for a young and playful one.

5 kommentarer:

Mormor S sa...

Hej Knit-Lena

Du undrade över om du kan virka ihop mormorsrutor och visst kan du det. Det är många som virkar ihop sina rutor.

Ha en trevlig kväll
Hälsningar Siv

Carina sa...

Ser nästan ut som min gamla katt som jag döpte till Misan. Jag bodde hemma på den tiden och vi bodde i ett bamsestort hus med många uppgångar och våningar, vi på våning 2. En dag spatserade hon bara in när mamma öppnade dörren. Hon flyttade in i min säng och trots många utslängningar så kom hon tillbaka som en jojo. Vi fick ge oss. Härlig var hon i alla fall.

Vikky sa...

Hej!
Tack för dina kommentarer :) Angående badrummet kunde man inte tro i början att det ens skulle kunna bli hälften så bra som det blev. men vi bet ihop och kämpade på, det tog väl ett år ungefär men det var det värt. :)

Enligt mig borde alla barn få växa upp med Plupp, han var min favorit när jag var liten! :)

Jag trodde också att väskan var virkad när jag såg den först, men så var inte fallet. Blev alldeles kär i den så måste testa och se om jag kan knåpa ihop en sån. :)

Manduzana stickar sa...

Åh, vilken fin katt!

Gunnma sa...

Jättefin katt, ganska lik min Maja.
Hon var inte min från början heller, utan kom till mej när hon var runt 5 år. Då var hon innekatt till 100%, nu är hon ute om vädret passar men bara en liten vända för att kolla läget..hon är ju iaf i 20 års åldern nu och lite mer bekväm av sej..=)