fredag, november 28, 2008

Röda Korset - Red Cross

Idag har jag träffat den lokala "chefen" för Röda Korsets babypaket. Innan jag flyttade till Åmål stickade jag ofta till ett hem för behövande barn i Rumänien, så jag kände ett behov att fortsätta i samma stil. RKs babypaket är ska passa för 18 månader gamla barn. De vill ha kofta med knytband, hjälm och gärna filt 80x100 cm. Nu behöver jag aldrig undra vad jag ska sticka! Till och från kommer jag säkert att sticka något till barnen i Rumänien också-de glömmer jag inte så lätt. Today I met the local "boss" for the Red Cross baby packages. Before I left Gothenburg for Amal I often knitted for children at a home in Rumania, so I needed a replacement cause . RCs baby packages are for children max 18 months. The knitted content shall be jacket w ties, helmet and prefarably 80x100 cms blanket. Sewn clothes will complete the packages.

4 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

ojoj..här bloggas det inte mycket! Skärpning =)

Hoppas allt är bra på det nya året!

En liten fråga, tänkte jag skulle hjälpa en annan bloggkompis - du har inte mönstret till detta?
http://minspiration.blogspot.com/2009/01/efterlysning.html

Kram!

StickLena sa...

Jag bloggar inte pga att min dator är sjuk, min laptop är jag inte så vant vid...
Hoppas din kompis fixar virka på engelska, hör annars av dig så ska jag försöka hjälpa länken innehåller den filten som är aktuell
http://home.att.net/~susanBinKC/patterns/ripple.html

Cornelias Cottage sa...

Tusen tack för tipset! Ska genast vidarebefordra det! Hoppas datorn kryar på sig =)

Carina sa...

Hej Lena!
Tack för dina ord på min blogg.

Hur är det där uppe i Åmål? Saknar du inte Göteborg någon gång? Jag kan sakna olika saker i Göteborg men så vänder jag mig om och tittar på min man och lilla Kattfröken och då vet jag att jag gjorde rätt när jag flyttade.

Som du kanske minns så stickade jag också mycket för RK förut. Just nu har jag en hel väska med deras garn och lite vantar är klara men jag hinner liksom inte för närvarande. Tyvärr fick jag inte fotograferat alla de små söta koftorna jag stickat tidigare. Det hade varit väldigt roligt att få visa upp dom på min blogg. Men, men så är det.

Kram till dig och vi hörs
Carina